Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym przepis | Dorota Kamińska

Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym

Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym

Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym to wspomnienie dawnych lat i obiadów ze studenckiej stołówki. Rzadko je wtedy jadałam, bo jako studentka mieszkałam w rodzinnym domu, ale do dziś pamiętam te porcje nakładane z wielkich garów. Na studiach krótko jadłam mięso, chyba tylko na pierwszym roku. Ale wiem, że wielu z Was pewnie do dziś sięga po takie potrawy. Mięsne kotleciki, pulpety, klopsiki. Dziś wspominam trochę tamte czasy i oto pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym goszczą w mojej kuchni razem z młodymi ziemniakami i botwinką.

Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym
Pulpety drobiowe z sosem pieczarkowym
Dorota Kamińska

Blogerka kulinarna, fotografka, podróżniczka

Cześć, mam na imię Dorota i tworzę przepisy kulinarne z filmami wideo. Jestem autorką książki „Superfood po polsku”, a moje ukochane miasto, w którym mieszkam, to Wrocław :). Uwielbiam gotować i karmić siebie i innych, kiedyś moim hobby było pieczenie serników, a potem „wkręciłam się” w odchudzanie… posiłków ;). Od ładnych paru lat doradzam, jak jeść smacznie i zdrowo (da się!), żeby dobrze się czuć, mieć mnóstwo uśmiechu i energii oraz miło spędzać czas, nie tylko w kuchni.| Więcej o mnie

Brak komentarzy

Twoja odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Dorota Kamińska – przepisy kulinarne

Cześć, jestem Dorota! Miło mi Cię gościć! Właśnie odwiedzasz mój blog kulinarny. Piszę tu o podróżach, fotografii i stylu życia oraz publikuję przepisy kulinarne i filmy wideo. Fajnie, że jesteś i mam nadzieję, że zagościsz na dłużej :).

Przepisy kulinarne, podróże, styl życia. Najlepsze obiady, przekąski, sałatki i drinki.

Polub, zanim zapomnisz :)