Dodatki najlepsze przepisy i porady | Dorota Kamińska

Dodatki

Przepisy na dodatki do drugich dań czyli wszystko to, co towarzyszy mięsu lub rybie na talerzu. Najlepsze dodatki do kotletów, rolad i pieczeni – przepisy na puree, sałatki oraz surówki czy drobne dodatki „na ząb” i te, które można wykorzystać do eleganckiej dekoracji potraw. Najlepsze dodatki – przepisy, pomysły i inspiracje.

Brukselka pieczona

Brukselka pieczona

Pieczona brukselka z piekarnika przygotowana z dodatkiem orzechów, czosnku i oliwy, podana opcjonalnie ze świeżą, drobno posiekaną miętą. Przekąska na ciepło lub dodatek do głównych dań mięsnych i rybnych.

33 Udostępnień
Dorota Kamińska – przepisy kulinarne

Cześć, jestem Dorota! Miło mi Cię gościć! Właśnie odwiedzasz mój blog kulinarny. Piszę tu o podróżach, fotografii i stylu życia oraz publikuję przepisy kulinarne i filmy wideo. Fajnie, że jesteś i mam nadzieję, że zagościsz na dłużej :).

Przepisy kulinarne, podróże, styl życia. Najlepsze obiady, przekąski, sałatki i drinki.

Polub, zanim zapomnisz :)