Dodatki

Przepisy na dodatki do drugich dań czyli wszystko to, co towarzyszy mięsu lub rybie na talerzu. Najlepsze dodatki do kotletów, rolad i pieczeni – przepisy na puree, sałatki oraz surówki czy drobne dodatki „na ząb” i te, które można wykorzystać do eleganckiej dekoracji potraw. Najlepsze dodatki – przepisy, pomysły i inspiracje.

Pasta z awokado
Pasta z awokado
Kulebiak z kapustą i grzybami
Kulebiak z kapustą i grzybami
Pasztet z soczewicy
Pasztet z soczewicy
Pasztet z ciecierzycy
Pasztet z ciecierzycy
Pasztet z fasoli
Pasztet z fasoli
Kiszona papryka
Kiszona papryka
Zakwas z buraków
Zakwas z buraków
Kiszone buraki
Kiszone buraki
Sok z kiszonych buraków
Sok z kiszonych buraków
Szpinak do obiadu
Szpinak do obiadu
Pasta z fasoli
Pasta z fasoli