Jak zrobić

Jak zrobić samodzielnie półprodukty spożywcze zamiast kupować je w sklepie oraz jak przygotować podstawowe potrawy: bazy do zup i sosów, wywary, buliony, sosy, napoje, przetwory mleczne, z owoców i warzyw i inne, np. kremy do tortów i ciast, dekoracje cukiernicze oraz food carving. Pokazuję jak wykonać je samodzielnie, w domu i zaoszczędzić dzięki temu na kuchennych wydatkach.

Polewa z białej czekolady
Polewa z białej czekolady
Biszkopt kakaowy
Biszkopt czekoladowy
Sos gorgonzola
Sos gorgonzola
Ketchup
Ketchup
Masło pistacjowe
Masło pistacjowe
Masło kokosowe
Masło kokosowe
Masło orzechowe
Masło orzechowe
Piana z białek
Piana z białek
Domowy budyń
Budyń
Krem budyniowy
Krem budyniowy