Jak zrobić

Jak zrobić samodzielnie półprodukty spożywcze zamiast kupować je w sklepie oraz jak przygotować podstawowe potrawy: bazy do zup i sosów, wywary, buliony, sosy, napoje, przetwory mleczne, z owoców i warzyw i inne, np. kremy do tortów i ciast, dekoracje cukiernicze oraz food carving. Pokazuję jak wykonać je samodzielnie, w domu i zaoszczędzić dzięki temu na kuchennych wydatkach.

Jak jeść ostrygi
Jak jeść ostrygi
Creme fraiche
Crème fraîche
Puree z selera
Purée z selera
Róża z ogórka
Róża z ogórka
Domowa nutella fit dietetyczna
Domowa nutella – łatwa i FIT
Jajko na chmurce
Jajko na chmurce
Kefir domowy
Kefir domowy
Jogurt naturalny
Jogurt naturalny domowy
Pesto z jarmużu
Pesto z jarmużu
Masło daktylowe
Masło daktylowe
Mąka bezglutenowa
Mąka bezglutenowa