Jak zrobić

Jak zrobić samodzielnie półprodukty spożywcze zamiast kupować je w sklepie oraz jak przygotować podstawowe potrawy: bazy do zup i sosów, wywary, buliony, sosy, napoje, przetwory mleczne, z owoców i warzyw i inne, np. kremy do tortów i ciast, dekoracje cukiernicze oraz food carving. Pokazuję jak wykonać je samodzielnie, w domu i zaoszczędzić dzięki temu na kuchennych wydatkach.

Ciasto na pierogi
Ciasto na pierogi
Wywar warzywny
Wywar warzywny
Sos z kurek
Sos kurkowy
Pesto z bobu
Pesto z bobu
Winegret
Sos winegret
Zakwas na żurek
Zakwas na żurek
Ciasto na pizzę
Ciasto na pizzę
Masło czosnkowe z twarożkiem i koperkiem
Masło czosnkowe
Pesto bazyliowe
Pesto z bazylii
Zakwas na barszcz biały
Zakwas na barszcz biały