Masło smakowe

Masło smakowe może być przygotowane na bazie klasycznego masła lub orzechów, bogatych w roślinny tłuszcz. Nadaje się świetnie do kanapek lub jako dodatek do grillowanych albo pieczonych mięs i warzyw, można też wykorzystać je do dekoracji wędlin i kanapek, a niektóre smakowe masła nadają się też do deserów. Pokazuję jak przygotować masło smakowe krok po kroku – najlepsze masła smakowe z czosnkiem, pomidorami, ziołami oraz masła z orzechów i roślinnego tłuszczu.

Masło z pestek dyni
Masło z pestek dyni
Domowa nutella fit dietetyczna
Domowa nutella – łatwa i FIT
Masło daktylowe
Masło daktylowe
Masło pistacjowe
Masło pistacjowe
Masło kokosowe
Masło kokosowe
Masło orzechowe
Masło orzechowe
Masło klarowane
Masło klarowane
Masło czosnkowe z twarożkiem i koperkiem
Masło czosnkowe