Arbuz najlepsze przepisy i porady | Dorota Kamińska

Tag: Arbuz

Owoc z rodziny dyniowatych, o soczystym, różowym, czerwonym, pomarańczowym lub żółtym wnętrzu. Najczęściej spożywany jako świeży, arbuz jest też popularnym składnikiem sałatek, zwłaszcza owocowych oraz drinków (szczególnie tych z wódką). W tym dziale znajdziesz przepisy na koktajle i drinki z arbuza, sałatki i desery z arbuzem oraz sposoby wykorzystania arbuza jako dekoracji potraw.

Dorota Kamińska – przepisy kulinarne

Cześć, jestem Dorota! Miło mi Cię gościć! Właśnie odwiedzasz mój blog kulinarny. Piszę tu o podróżach, fotografii i stylu życia oraz publikuję przepisy kulinarne i filmy wideo. Fajnie, że jesteś i mam nadzieję, że zagościsz na dłużej :).

Przepisy kulinarne, podróże, styl życia. Najlepsze obiady, przekąski, sałatki i drinki.

Polub, zanim zapomnisz :)