Masło z pestek dyni

Masło z pestek dyni

Miało pokazać się w mojej książce, ale… zabrakło na nie miejsca ;). Masło z pestek dyni, które początkowo chciałam tu przedstawić jako masło dyniowe, ale chyba wtedy nazwa sugerowałaby, że zostało zrobione z miąższu… Jest to kolejne masło fit do kanapek, bogate w witaminy i minerały oraz roślinne tłuszcze. Można wykorzystać je także jako bazę do przygotowania sosu do sałatek czy dołożyć do kremowej zupy, koktajlu…

Zobacz też: Więcej przepisów fit

Masło dyniowe
Masło dyniowe
Dorota Kamińska

Blogerka kulinarna, fotografka, podróżniczka

Cześć, mam na imię Dorota i tworzę przepisy kulinarne z filmami wideo. Jestem autorką książki „Superfood po polsku”, a moje ukochane miasto, w którym mieszkam, to Wrocław :). Uwielbiam gotować i karmić siebie i innych, kiedyś moim hobby było pieczenie serników, a potem „wkręciłam się” w odchudzanie… posiłków ;). Od ładnych paru lat doradzam, jak jeść smacznie i zdrowo (da się!), żeby dobrze się czuć, mieć mnóstwo uśmiechu i energii oraz miło spędzać czas, nie tylko w kuchni.| Więcej o mnie

Brak komentarzy

Twoja odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Dorota Kamińska – przepisy kulinarne

Cześć, jestem Dorota! Miło mi Cię gościć! Właśnie odwiedzasz mój blog kulinarny. Piszę tu o podróżach, fotografii i stylu życia oraz publikuję przepisy kulinarne i filmy wideo. Fajnie, że jesteś i mam nadzieję, że zagościsz na dłużej :).

Przepisy kulinarne, podróże, styl życia. Najlepsze obiady, przekąski, sałatki i drinki.

Polub, zanim zapomnisz :)